Acai Bogyó

Leírás

Az Acai Berry 900 súlycsökkentő készítmény

Szakértői csoport által végzett részletes elemzések és kutatások megerősítik, hogy a fogyási módszer nagyon hatékony. A klinikai tesztek során az emberek 94.5%-a 10 kg-ot fogytak, mindössze egy hónap alatt, amely bizonyítja, hogy a termék hatásos és jelentős előnye van a többi étrend-kiegészítővel szemben. Továbbá azok az emberek, akik kipróbálták az AcaiBerry900-t nem tapasztaltak semmilyen mellékhatást és úgy vélik, hogy ezzel a biztonságos termékkel lehet elérni a legjobb eredményeket

Acai Berry-vel 4 hét alatt -10 kg fogyás

Megtisztítja a tested, bőröd fiatallá és egészségessé teszi.

A bizonyított hatások között szerepel az öregedési folyamat lassítása és az immunrendszer erősödése. Az Acai Berry 900 nemcsak hatékony diétát biztosít, hanem javítja a koncentrációt is, és a megfelelő szinten tartja a koleszterint is. Megkönnyíti az elalvást, javítja a vérkeringést, növeli a szexuális teljesítményt és erősíti az immunrendszert is. Minden acai bogyó alapú készítmény ezen kívül látásjavító hatású is.

Acai berry használata:

Étrend kiegészítőként használandó. 2 kapszula naponta, étkezés után, bő folyadékkal, vagy ahogy az orvos tanácsolja.

Acai berry kapszula összetevők (napi adag):

  • Acai Fruit (Euterpe oleraceae) 4:1 extract 700 mg
  • Green Tea Leaf (Camellia sinensis) extract 40% Epigallocatechin gallate (EGCG) 100 mg
  • Microcrystalline Cellulose
  • Gelatin Capsule (gelatin and water)
  • Magnesium Stearate
  • Silicon Dioxide
Acai berry hatása

Acai berry hatása

 

A CNN Hírek adása megemlíti, hogy az acai bogyók “B vitaminban, ásványokban, rostokban, fehérjékben és omega-3 zsírsavakban is gazdagok. Az Acai bogyók olajsavat is tartalmaznak.”

„Tanulmányok kimutatják, hogy az acai bogyók a világ legtáplálóbb élelmiszerei közé tartoznak, amelyek segítenek a fogyásban. Ezek a magas energiatartalmú bogyók az Amazon pálmafákon teremnek, amelyeket Brazília esőerdőiben találunk meg, és íze olyan, mint a bogyók és a csokoládé keveréke.”

Az ABC csatorna jelentette, hogy „sok világelső atléta kezdte el használni az acai bogyókból készült termékeket, amelyet személyes edzésükhöz használnak”. Megemlítette azt is, hogy „az acai bogyók Omega 3,6 és 9 zsírsavakban ugyanúgy gazdagok mint olajsavban és olyan tápláló, hogy teljes étkezésként is alkalmazható”.

IGEN, megrendelem az AcaiBerry900 tablettát, mert le fogok fogyni12 kg-t 5 hét alatt!.

TUDOM, hogy kérhetek pénzvisszatérítést, amennyiben nem vagyok elégedett az eredménnyel. Csak annyit kell tennem, hogy visszaküldöm a dobozt, akár üresen is.

MEGRENDELEM a tablettákat a rendkívüli 12000Ft-os áron diszkrét csomagolással.

Acai Berry 900 fogyasztó tabletta

Acai Berry 900 fogyasztó tabletta

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Product Name
AcaiBerry
Price
12000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Acai Bogyó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.