UltraSlim

9482 Ft

Serkenti a zsírok feldolgozásáért felelős hormonokat, így a szervezeted több energiát termel, és még zsírfelesleget is feldolgozza. Ugyan az a hatása, mintha keményen edzenél, egy lényeges különbséggel! Nem fáradsz el!

Fogyókúrás módszer, ami 7 másodpercig tart?

Tudósok, réges-rég keresik a megoldást. Kutatással, és teszteléssel töltött évek után, kifejlesztettek egy új fogyókúrás készítményt – az UltraSlim-et..
Az EGGYETLEN feladatod az, hogy ezt az új kiegészítőt szedd, ami csak 7 másodpercedbe kerül, nem többe.
Hogyan lehetséges, hogy nem kell mást tenned?
Az UltraSlim, egy erős összetevőkből álló készítmény, ami 4 különböző irányból közelíti meg a problémát.

1.Meggátolja a zsír lerakódását

Ez a fogyás alapja. Miért? Mert nem érdemes elkezdeni fogyókúrázni, ha a zsír újra felhalmozódik a szervezetedben. Nagyon nagy erőfeszítésekkel is csak pár kilót adhatsz le, de azok vissza is fognak térni.

Ahhoz, hogy biztos ne térjenek vissza a fölösleges kilók, dupla védelmet használunk.

Tirozin, ami csökkenti az étvágyad, és meggátolja a zsír lerakódását – a zsír csak keresztül halad az emésztőrendszeren. Nem csak abban segít, hogy jobb legyen az állóképességed, de még a felesleges zsírból is energiát termel.

 

A Piperine, egy szerves összetevő, amit gyakran „zsír evő”-ként emlegetnek. Elősegíti az emésztőnedvek termelődését, így könnyebben emésztheted meg az elfogyasztott ételeket. A tudósok bebizonyították, hogy a Piperine segít a fogyásban. Ez egy új fegyver a túlsúly elleni harcban.

2. Lebomlasztja a zsír sejteket

Természetes anyagcsere serkentőket tartalmaz, amik segítenek a fölösleges zsír lebontásában, sejt szinten.

Segítség nélkül nem fog sikerülni. Az UltraSlim felbontja a zsírsejteket, így könnyebb azokat feldolgozni.

3. Felgyorsítja az anyagcserét, és a fogyást

A zöld tea kivonat az egyik legfontosabb összetevője az UltraSlim-nek. Rengeteg anti-oxidánst tartalmaz, így felgyorsítja az anyagcserét. Lebontja a zsír-többletet, és így könnyebb azt feldolgozni, és energia termelődik belőle.

Ennek köszönhetően, sokkal kisebb erőfeszítéssel, sokkal többet tudsz fogyni. Nincs szükség nehéz, és kimerítő edzésre.

A kiegészítő az amara aurantiaco miatt ilyen hatékony. Eltávolítja a szervezetedből a káros anyagokat, és felgyorsítja az anyagcserédet. Csökkenti az étvágyad, és segít abban, hogy a felesleges zsírt energiává alakítsd.

4. A zsírból, energiát termel

A tested általában csak akkor termel energiát a zsírból, amikor szüksége van rá (edzés közben, és amikor kevesebb kalóriát fogyasztasz). Ekkor a hormonok, serkentik a szervezetedet, így az gyorsabban dolgozza fel a zsírt.

Az UltraSlim megtéveszti a szervezeted. Serkenti a zsírok feldolgozásáért felelős hormonokat, így a szervezeted több energiát termel, és még zsírfelesleget is feldolgozza. Ugyan az a hatása, mintha keményen edzenél, egy lényeges különbséggel! Nem fáradsz el!

Mint láthatod, nincsenek benne mesterséges anyagok, csak természetesek. Az UltraSlim egyensúlyba hozza a szervezeted, megszabadít a felesleges zsírtól.

Mindenkinek használ!

Olvass tovább, hogy megtudd, mit mondanak azok, akik kipróbálták.

Leírás

UltraSlim

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
UltraSlim Fogyókúrás szer
Product Name
UltraSlim
Price
huf 9482

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UltraSlim” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.