Kalória Kalkulátor – Számold ki, mennyi energiára van szükséged!

A leghatásosabb fogyókúra a kalória számolása, a kalóriaszükséglet csökkentése. Fogyókúra, diéta, egészséges táplálkozás, egészséges életmód, mozgás. Fogyókúra tanácsok, diéta étrend, kalóriaszámolás

1 kalória (kcal) = 4186 j (joule)  Egy kiegyensúlyozott táplálkozással, napi 1200-1600 kalóriával és heti két aerob vagy két erősítő edzéssel néhány hónap alatt lényeges változásokat érhetünk el.

zöld kávé titka

Csak kevés olyan fogyókúrás módszer van, ami valóban működik, és nem is ártalmas a szervezetre. Az egyik ezek közül a kalóriaszámolásos módszer.

A sokfajta fogyókúrás és diétás módszer közül legtöbb azért hatástalan, mert nehezen betartható vagy nem lehet őket hosszú ideig csinálni.   Ezen felül a legtöbb fogyókúrás módszer még káros is lehet az ember egészségére, ha koplalással jár, vagy ha bizonyos tápanyagokat teljesen kizárnak az étrendből.

A javasolt napi kalória-bevitel nemtől, életkortól, fizikai terheltségtől függ. Egy fiatal nő napi ajánlott kalória-bevitele 1600-2000 kcal.  A kalória kalkulátor a fizikai aktivitás intenzitásából és az alapanyagcsere-értékből határozza meg a szükséges energiaértéket, így teljesen egyénre szabott eredményt ad. A különböző fizikai terhelések során elégetett kalória mennyiségének ismerete segít a fogyás elérésében, vagy a testsúly megtartásában. 

 A legjobb fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >> 

Mivel kortól, fizikai aktivitástól is függ mennyi kalóriát égetsz el, ezért rendszeresen ellenőrizd a kalória szükségletedet! Térj vissza erre a kalória kalkulátor oldalra, és mozogj rendszeresen továbbra is!

Kalória táblázat, fehérje,-zsír,-szénhidrát táblázat itt >>

Ha tetszett a Kalória kalkulátor poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Facebook oldalunk

Kalória Kalkulátor

Kalória Kalkulátor

Tags: Kalória Kalkulátor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.