Mellnövelő tabletta? Nagyobb mell műtét nélkül természetes módon

Mellnövelő tabletta? Nagyobb mell műtét nélkül természetes módon
TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás – Diéta, fogyókúra, fogyás, testépítés,betegségek, tünetek, betegségek tünetei, gyógymódok, fogyás testépítés

Nemrégiben Magyarország legnagyobb melleinek tulajdonosa, a “SZILIKONCSODA” ezt nyilatkozta: „Azt szeretem, ha megbámulnak”.

Nagy mellek műtét nélkül

Nagy mellek műtét nélkül

Annak ellenére, hogy magam is a természetes szépség híve vagyok, be kell lássam, általánosan érvényes az a tény, hogy a nők külső megjelenésükben szeretnének imponálni a férfiaknak.

De avonzó külső nemcsak a párkapcsolatok kialakításában fontos, szükséges a mindennapi érvényesüléshez, a karrierhez és saját magunknak is fontos az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Egy szép dekoltázs, amiről emberek nem tudják levenni a tekintetüket megfelelő mellméret nélkül nem létezik. Sokaknak ez kissebségi érzést vagy lelki problémát okoz. Joggal keresik a megoldást, ami lehet egy műtét vagy más mellnövelő módszer.

Minden műtéti beavatkozásnak így a mellplasztikának is van szövődmény kockázata.

A mellnagyobbító műtétnek milyen szövődményei vannak?

A mellnagyobbító műtét során elérhető kiváló eredmények ellenére fontos tudni, hogy a szilikon mellimplantátum egy testidegen anyag. A szervezet lehetőségeihez képest védekezik minden ilyen testidegen anyag ellen. A védekezés során a beültetett mellnövelő szilikon körül egy védőburok (tok) alakul ki azért, hogy a szervezet szöveteitől mintegy elhatárolja.

Ezzel függ össze a mellnövelő műtét leggyakoribb szövődménye az úgynevezett tokzsugorodás, ami azt jelenti, hogy a mellnövelő implantátum aszimmetrikussá válik. Emiatt egy újabb korrekciós műtét szükséges.

A mellnövelő műtéti beavatkozásnál gennyesedés alakulhat ki, esetleg a műtéti terület elfertőződhet.

Feszesebb, simább és nagyobb mellek természetes mellnövelővel rizikó nélkül:

 

undefined

 

Fokozza-e a mellnagyobbító műtét a mellrák kialakulását? 

Nincs bizonyíték arra, hogy a szilikon mellek bármilyen rákos, rosszindulatú daganat kialakulásában szerepet játszanának. Erre vonatkozóan semmilyen adat nem utal, összefüggést még nem találtak, de rákos daganat esetén a mellnövelő implantátumot el kell távolítsák

mellrák esetén a mellnövelő  implantátum eltávolítása még akkor is szükséges lehet, ha egyébként a mellet nem kell eltávolítani.

Az implantátumok miatt további fájdalmak jelentkezhetnek és a sugárkezelés megváltoztathatja az implantátum alakját és fertőzéseket okozhat.

 

 Mellnagyobbító műtét helyett mellnövelő, mellfeszesítő étrendkiegészítő

Nagyobb mell természetesen? Hatékony mellnövelő tabletta 100% természetes anyagokból 100% pénzvisszafizetési garanciával Teltebb nagyobb, mell heteken belül!

Feszesebb, simább és nagyobb mellek természetes mellnövelővel rizikó nélkül:

 

undefined

 

természetes mellnövelő tabletták semmilyen veszélyes összetevőket nem tartalmaznak. A természetes mellnövesztő tabletták szedése hatására a mell növekedését anélkül biztosíthatjuk, hogy a szervezetet megterhelnénk. Egyenlőre ezek a tabletták jelentik a legjobb módját a műtét nélküli mellnagyobbításnak!

Nincs többé kényelmetlen melltartó-betét! Nincs többé push-up! Nincs többé kockázatos és költséges műtét! Helyettük itt a forradalmi sikerű BreastFast.
Bizonyított, hogy a BreastFast teltté és feszessé teszi a melled! Vágyni fognak rád a férfiak és bókokkal halmoznak el. Szabadulj meg a komplexusaidtól!
Áttörés a nem-sebészi mellnagyobbításban >>

Olvass tovább a természetes mellnövelő módszerről a Breastfast hivatalos oldalán itt >>

Mellnövelő garancia

Ha tetszett a mellnövelő tabletta poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.